cms-topimg.jpg

FRONTEND-FANTAST TILL HACK FOR SWEDEN-VINNARNA PÅ EMPORI SYSTEMS

Ansökan fylles i längst ned på sidan

Lever du för utveckling och vill få en fot in på ett företag i webutvecklingens framkant? Är du en passionerad systemutvecklare som brinner för problemlösning och vill jobba i en modern utvecklingsmiljö med C#, SQL, HTML, CSS och JavaScript?

Då har du hittat helt rätt! Vi söker front end-utvecklare att arbeta inhouse på Cavagent CMS i Borlänge! Sök redan idag, vi arbetar med löpande urval.

ARBETSUPPGIFTER

Empori Systems AB är ett konsultbolag med åtaganden inom webb, CMS och e-handel. Vi har byggt upp ett eget webbaserat CMS-system kallat Empori och arbetar med utveckling och genomförande av kundprojekt mestadels inhouse. Vår kärnverksamhet är att i vårt eget verktyg bygga hemsidor och numera också oftast kompletta e-handelslösningar. Empori Systems  är i behov av förstärkning i front-end utvecklingen.
Du ingår i ett agilt team med 5 utvecklare, både back- och frontend. Empori Systems  tror på att ha en öppen arbetsmiljö där alla kan komma med idéer och förslag, så du har goda möjligheter till att påverka teknikvalen.
På vårt företag brinner alla medlemmar för teknik och utveckling, alla delar med sig av sina kunskaper och lär av varandra.

Vi är ett prestigelöst och öppet företag, som erbjuder mycket frihet under ansvar till våra medarbetare. Vi tror på korta beslutsvägar och att de som är duktiga och har ambitionen ska ges möjlighet att ta ett allt större ansvar. Du kommer in i en miljö, där du med rätt inställning och förmåga att ta till dig nya arbetsuppgifter, snabbt har goda möjligheter att växa inom bolaget. Du involveras i spännande projekt och får chansen att utveckla både en bredd och ett djup, vilket medför en varierande arbetsdag. Medarbetarna på Cavagent CMS vann för andra året den prestigefyllda förstaplatsen i Hack for Sweden, vi lever för utveckling, gör du det också kommer du att passa in perfekt!

VI SÖKER DIG SOM

Brinner för utveckling! Du kan vara självlärd eller ha lärt dig programmera genom studier. Det viktigaste är att du har ett stort driv och en vilja att bli ännu bättre. Du drivs av att alltid göra ett bra jobb och förstår vikten av ett grundligt front end-arbete för ett perfekt slutresultat till kunden.
Det är ett plus om du har eftergymnasial utbildning, men det är verkligen inget måste. Det viktigaste är att du som sagt brinner för systemutveckling och problemlösning. Vi kommer att fråga om referenser över gjorda lösningar. Kan du i ansökan visa upp ett git repository är det en klar fördel.
Håller du på med roliga hobbyprojekt på fritiden så är det självklart bra, då dina andra framtida kollegor delar din passion för sidoprojekt.
Som person är du social och har lätt att kommunicera då kundkontakter är en del av vardagen. Din förmåga att sätta dig in i användarens behov värderas högt.
Du är självgående i ditt arbete och kan arbeta effektivt mot deadline. Du kommer tillsammans kollegor att arbeta i ett öppet kontorslandskap så det är viktigt att du trivs med att arbeta i grupp.
Du vill arbeta i ett företag i stark tillväxt och tillsammans med engagerade kollegor!


ÖVRIG INFORMATION

• Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
• Omfattning: Heltid.
• Lön: Månadslön
• Placering: Borlänge centrum.
• Rekryteringsbolag undanbedes


INFORMATION OM CAVAGENTKONCERNEN

Cavagentkoncernens historia sträcker sig så långt tillbaka som 1983, då vårt första system började utvecklas. Idag är vår specialitet utveckling av branschanpassade affärssystem och produkter för webb och mobil.
Merparten av Cavagents ca 500 företagskunder finns inom resebranschen, e-handeln, maskinhandeln, verkstäder och teknikhandeln. De senaste åren har Cavagent haft en rejäl tillväxt. Cavagent har idag ca 30 medarbetare fördelat på våra fyra service- och utvecklingskontor i Stockholm, Borlänge, Halmstad och Skåne.

Merparten av Cavagents kunder finns runt om i Sverige, flera med internationell representation. 

Namn *

E-post *

 Meddelande (Ex. länkar till github, utvecklade siter mm.)

Bifoga CV